PROMAN ROMANIA a fost înfiinţată in 2006 (ca membru al grupului de firme PROMAN) şi are ca obiect de activitate proiectarea şi furnizarea sistemelor de rafturi metalice pentru depozitare.

PROMAN este unul dintre cei mai importanţi furnizori de sisteme de rafturi metalice si solutii de stocare pentru pieţele din Europa, fiind capabilă să răspundă cu promptitudine la cerinţele clienţilor.

Sistemele de rafturi metalice furnizate de PROMAN ROMANIA îndeplinesc condiţiile normelor RAL-RG614, FEM 10.2.02, ZH1/428 respectiv EN15635/2008; norme ce reglemetează atât termenii de bază pentru proiectarea, producerea, asamblarea şi verificarea sistemelor de rafturi, cât şi nivelul de formare şi calificare al angajaţilor.

Compania noastra s-a dezvoltat în mod constant încă de la infiintarea sa. Lista noastra de referinţe si proiectele realizate stau drept mărturie pentru numărul comenzilor onorate.

PROMAN ROMANIA are propriul depozit si este capabila sa reactioneze prompt in cazul livrarii rapide din stoc al marfurilor catre clientii nostrii sau a inlocuirii unor elemente deterioarate.

Angajaţii nostrii asigură buna desfăşurare a activităţii. Ei au cunoştinţe solide despre normele tehnice şi de siguranţă cu privire la manipularea şi depozitarea materialelor. Acest lucru se evidenţiază cel mai bine atunci când vine vorba de satisfacerea cerinţelor clienţilor.

Sistemele de rafturi furnizate de PROMAN ROMANIA îşi găsesc utilitatea în toate domeniile de activitate cum ar fi: depozitarea industriala si civila, productia industriala, sistemul bancar, administrativ sau micile afacerile.